Dubai-Property.nl Banner

1 -3 Slaapkamer Appartementen

Laat je levensstijl stijgen in Altitude de GRISOGONO, het nieuwste icoon van Dubai, waar luxe stijgt en stedelijk leven boven en buiten gaat. De toren ligt in Business Bay, kijkt uit over het Dubai Canal en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van de stad.

Ontdek een wereld aan voorzieningen en ervaar nieuwe hoogten van wellness met een spa, salon, schoonheidsbar, hydrotherapie en temperatuurgecontroleerde flotatiepods. In Altitude de GRISOGONO komen een adembenemend panoramisch uitzicht, stedelijk wonen en uitzonderlijke ervaring samen om een buitengewone levensstijl te creëren.

Geïnspireerd door de betoverende opaal, nodigt elk element van deze prachtige toren u uit om een wereld van weelde te ontdekken. De luxe appartementen zijn ontworpen door de GRISOGONO en combineren neutrale tinten, natuurlijk licht, strakke lijnen en luxe texturen, waardoor een verfijnde leefruimte ontstaat die inspireert tot comfort en verfijning.

AED 1.81MN

Startprijs

Easy 70/30

Betaalplan

Q1 2027

Oplevering

Altitude de GRISOGONO

At Business Bay

Altitude De Grisogono at Business Bay is de nieuwste residentiële onthulling van Damac Properties en biedt luxe studio’s, 1-, 2- & 3-slaapkamerappartementen met een adembenemend uitzicht op het kanaal in Dubai. Het architectonische hoogstandje biedt een uitzonderlijk uitzicht op het kanaal en de skylines, met een ongeëvenaarde levensstijl dankzij het podium en de amusementszones op lager niveau. Het project combineert naadloos geavanceerde voordelen, waaronder de nabijheid van de Lazy River, die bewoners verbindt met belangrijke bestemmingen zoals Burj Khalifa en Downtown Dubai.

Gelegen in de begeerde Business Bay, deelt de gevel zijn buurt met gewaardeerde projecten en recreatieve monumenten. De locatie wordt erkend als het hart van het nieuwe Dubai en ligt in de buurt van iconische monumenten zoals de Burj Khalifa, Dubai Mall en DIFC, zodat bewoners worden omringd door het beste wat de stad te bieden heeft.

De naam ‘de GRISOGONO’ zelf draagt een erfenis van luxe in zich, geïnspireerd op het Griekse woord ‘Chrysogonos’, wat ‘verwekt uit goud’ betekent. Dit Italiaans-Libanese luxemerk mengt naadloos traditioneel vakmanschap van hoge juwelen met moderne elegantie. Naarmate de ontwikkeling vorm krijgt, kun je een woonervaring verwachten die de toewijding van het merk aan uitmuntendheid en verfijning weerspiegelt.

Dompel uzelf onder in het toevluchtsoord van biodiversiteit langs de historische Dubai Creek, de thuisbasis van het Ras Al Khor Wildlife Sanctuary. Hier kunnen natuurliefhebbers tienduizenden vogels in hun natuurlijke habitat bewonderen, wat een uniek tintje geeft aan de gemeenschap. Vind je droomhuis in een reeks moderne woningen die een voorbeeld zijn van uitmuntend design. De architecturale elementen en texturen bestaan samen met een zacht kleurenpalet, waardoor het omringende uitzicht wordt versterkt en een gevoel van moderne luxe wordt gecreëerd. De eclectische interieurs bieden de perfecte setting voor een privé stedelijk toevluchtsoord.

Bewoners van het complex worden getrakteerd op een visueel feest van zonsopgang tot zonsondergang. Uitgestrekte uitzichten op het boeiende Dubai Creek Canal, groene parken en de wolkenkrabbers van Dubai creëren een ingewikkeld vlechtwerk van bloeiende energie en natuurlijke schoonheid. Als inwoner heb je de metropool binnen handbereik. Van Dubai Creek Harbour tot ongerepte stranden en het bruisende hart van de stad, bewoners zijn voortdurend aangesloten op het stedelijke netwerk.

Van strakke lounges tot gameruimtes, geniet van recreatieruimtes die zijn ontworpen voor de moderne socialite. Het is een mix van entertainment en ontspanning, die een levendige gemeenschap binnen het project creëert. Fietspaden, een skatepark en sportvelden nodigen bewoners uit om spannende avonturen aan te gaan. Het is niet alleen een thuis, maar ook een omgeving waar bewoners actief kunnen deelnemen aan allerlei recreatieve activiteiten.

De toren kijkt uit over het Dubai Canal en haalt zijn inspiratie uit de betoverende opaal, een stralende edelsteen die bekend staat om zijn fascinerende kleurenspel. Deze inspiratie dringt door in elk element van dit prachtige pand en nodigt je uit om een sprankelende en weelderige wereld te verkennen.

De luxueuze toren overtreft de verwachtingen met een zorgvuldig samengestelde collectie voorzieningen. Van ontspanningspods gewijd aan sterrenkijken tot een spa, beautybar en temperatuurgecontroleerde flotatiepods, het belooft een goed geleefd leven. Of je nu ligt te loungen op zonne-energie ligbedden of geniet van het geluk na de training in het zwembad, sereniteit en pracht wachten op je bij elke bocht.

Hoogtepunten:

 

  • Kies uit een reeks veelzijdige plattegronden, waaronder studio’s, 1-, 2- & 3-slaapkamerappartementen, voor uiteenlopende voorkeuren.
  • Geniet van het adembenemende panoramische uitzicht op de dynamische skyline van de stad en het serene Dubai Canal.
  • Ervaar het weelderige leven geïnspireerd door het stralende opaal, dat elk facet van dit exclusieve project beïnvloedt.
    Gelegen in het hart van Business Bay, strategisch gelegen in de nabijheid van iconische monumenten zoals de Burj Khalifa, Dubai Mall en DIFC.
  • Dompel jezelf onder in luxe in zorgvuldig ontworpen appartementen met neutrale tinten, natuurlijk licht en luxe texturen.
  • Begin uw reis naar luxe wonen met aanpasbare en transparante betalingsplannen, die toegankelijkheid garanderen voor een breed scala aan huizenkopers.
  • Geniet van een wereld van ongeëvenaarde voorzieningen, van relaxatiepods en zonne-energie aangedreven ligstoelen tot een speciale schoonheidsbar.

Outlet

GYM

Infinity Pool

Kids

Plattegrond

1 -3 Slaapkamer Appartementen

Heeft u interesse of vragen?

Ons team beantwoordt deze graag!

Vult u hieronder uw contactgegevens in en
wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.