Dubai-Property.nl Banner

1 - 7 Slaapkamer Appartementen

Het masterplan omvat meer dan 112 verdiepingen van Burj Binghatti. De wooneenheden beginnen vanaf de 20e verdieping.

Burj Binghatti Jacob & Co Residences biedt een scala aan ruime suites, woningen, sky mansions en penthouses. De toren zal voorzieningen bieden die vergelijkbaar zijn met een vijfsterrenhotel.

Tot de typen eenheden van Burj Binghatti Jacob & Co Residences Dubai behoren luxe suites met 2 slaapkamers, woningen met 2 en 3 slaapkamers, Sky Mansions met 4 en 6 slaapkamers en een exclusieve collectie penthouses met 5 en 7 slaapkamers.

  • De 2-slaapkamer suites, Sapphire Villas, zullen naar verwachting 186 m² beslaan en beschikken over een studeerkamer en berging.
  • De 2-slaapkamerwoningen van 251 m² heten Emerald Villas.
  • De luxe woningen met 3 slaapkamers worden de Ruby Villa collectie genoemd.
  • Wie meer ruimte zoekt, is misschien geïnteresseerd in de Diamond Sky Mansions met 4 slaapkamers en de Fleur de Jardin Sky Mansions met 6 slaapkamers.

 

AED 6.5MN

Startprijs

Easy 70/30

Betaalplan

Q2 2026

Oplevering

Burj Binghatti

Hoogste woontoren ter wereld

De Burj Binghatti Jacob & Co Residences zijn geïnspireerd op de schoonheid van hoge juwelen en ultraluxe wonen. De structuur, mede ontworpen door Jacob & Co en Binghatti, zal ruitvormige spitsen bevatten op het paneel, die doen denken aan een kroon, evenals de baguette geslepen diamanten waar Jacob & Co bekend om staat.

Naast het spectaculaire ontwerp zal de Burj Binghatti Jacob & Co Residences ook voorzieningen van wereldklasse hebben, zoals een overloopzwembad met uitzicht op het stadslandschap van Dubai, een eersteklas spa en een fitnessruimte. Er zal ook een conciërgepersoneel zijn dat verschillende diensten aanbiedt, zoals kinderopvang, lijfwacht, chauffeur en privékok.

Muhammad Binghatti, CEO en hoofd architectuur bij Binghatti, verklaarde dat ze zich lieten inspireren door de prachtig geconstrueerde klokken van Jacob & Co en dat ze uurwerken in de belangrijkste kenmerken van de toren hebben opgenomen. Het eindresultaat is een prachtig onderscheidend en elegant pand dat bijdraagt aan de skyline van de stad.

Dompel uzelf onder in het toevluchtsoord van biodiversiteit langs de historische Dubai Creek, de thuisbasis van het Ras Al Khor Wildlife Sanctuary. Hier kunnen natuurliefhebbers tienduizenden vogels in hun natuurlijke habitat bewonderen, wat een uniek tintje geeft aan de gemeenschap. Vind je droomhuis in een reeks moderne woningen die een voorbeeld zijn van uitmuntend design. De architecturale elementen en texturen bestaan samen met een zacht kleurenpalet, waardoor het omringende uitzicht wordt versterkt en een gevoel van moderne luxe wordt gecreëerd. De eclectische interieurs bieden de perfecte setting voor een privé stedelijk toevluchtsoord.

Bewoners van het complex worden getrakteerd op een visueel feest van zonsopgang tot zonsondergang. Uitgestrekte uitzichten op het boeiende Dubai Creek Canal, groene parken en de wolkenkrabbers van Dubai creëren een ingewikkeld vlechtwerk van bloeiende energie en natuurlijke schoonheid. Als inwoner heb je de metropool binnen handbereik. Van Dubai Creek Harbour tot ongerepte stranden en het bruisende hart van de stad, bewoners zijn voortdurend aangesloten op het stedelijke netwerk.

Van strakke lounges tot gameruimtes, geniet van recreatieruimtes die zijn ontworpen voor de moderne socialite. Het is een mix van entertainment en ontspanning, die een levendige gemeenschap binnen het project creëert. Fietspaden, een skatepark en sportvelden nodigen bewoners uit om spannende avonturen aan te gaan. Het is niet alleen een thuis, maar ook een omgeving waar bewoners actief kunnen deelnemen aan allerlei recreatieve activiteiten.

GYM & TRANING

BUTLER

INFINITY POOL

HOUSEKEEPING

Plattegrond

1 -5 Slaapkamer Appartementen

Heeft u interesse of vragen?

Ons team beantwoordt deze graag!

Vult u hieronder uw contactgegevens in en
wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.