Dubai-Property.nl Banner

Damac - Casa

Damac Casa Tower in Al Sufouh verschijnt als een baken van weelde met 1 tot 5 slaapkamer appartementen, super luxe appartementen en herenhuizen, ontwikkeld door Damac Properties. Dit architectonische hoogstandje belooft een harmonieuze mix van verfijning en een adembenemend uitzicht op de iconische Palm Jumeirah en is klaar om de normen van luxe wonen in Dubai te herdefiniëren. Gelegen in de bloeiende wijk Al Sufouh, nodigt het mensen met een veeleisende smaak uit om zich te overgeven aan een buitengewone woonervaring.

Al Sufouh, genesteld in een van de snelst groeiende wijken van Dubai, biedt meer dan alleen een huis; het biedt een benijdenswaardige levensstijl. De gemeenschappen Al Sufouh 1 en 2 liggen vlakbij de pittoreske kust van de Arabische Golf en omvatten de essentie van modern leven. Wat deze locatie onderscheidt is de nabijheid van vrije economische zones zoals Dubai Internet City en Dubai Knowledge Village, waardoor het een ideale keuze is voor professionals die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen werk en privé.

De toren zelf is een architectonisch meesterwerk, waarin modern design naadloos samengaat met een adembenemend uitzicht op de iconische Palm Jumeirah. Bewoners zullen elke dag ontwaken met een adembenemend uitzicht, waarbij ze de schoonheid van de skyline van Dubai en de zee zullen ervaren.

Naast de pure weelde biedt de toren een levensstijl die is afgestemd op mensen die houden van zowel een dynamisch leven als een serene ontsnapping. Ontspan in stijl in het ultramoderne fitnesscentrum, ontspan in de prachtig aangelegde tuinen of neem een duik in het sprankelende zwembad. Het complex beschikt over uitzonderlijke voorzieningen die zijn ontworpen om aan al je wensen te voldoen.

Voor wie van culinaire hoogstandjes houdt, zijn er gastronomische eetgelegenheden in de toren, zodat elke maaltijd een ervaring is om van te smullen. Bovendien zorgt de nabijheid van het bruisende stadsleven ervoor dat je nooit ver verwijderd bent van entertainment, winkels en eetgelegenheden van wereldklasse. De toplocatie van het complex, de diverse woonkeuzes en de uitzonderlijke voorzieningen maken het tot een uniek en ongeëvenaard aanbod in Dubai. Ervaar verfijnd wonen, raffinement en luxe als nooit tevoren, waar dromen werkelijkheid worden.

Belangrijkste highlights:

  • Diverse woonopties, van appartementen met 1 tot 5 slaapkamers en super-de-luxe penthouses.
  • Dichtbij de bloeiende zakencentra van Dubai, waaronder Dubai Internet City en Dubai Knowledge Village.
  • Zorgvuldig ontworpen plattegronden met een focus op open ruimtes en natuurlijk licht.
  • Flexibele en transparante betalingsplannen om aan individuele financiële voorkeuren te voldoen.
  • Ultramoderne voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, spa, zwembaden en aangelegde tuinen.
  • Speciale speelruimtes voor kinderen en entertainmentruimtes.
    24/7 conciërge en beveiligingsdiensten voor uw gemoedsrust.