Dubai-Property.de Banner

1 & 2 Slaapkamer Appartementen

Gevestigd in het hart van downtown Dubai

Elegance Tower is een nieuw eersteklas woonproject, dat zal worden gevestigd in het centrum van Dubai, op een steenworp afstand van The Dubai Mall. De ontwikkelaar van deze prachtige wolkenkrabber is DAMAC, dat bekend is voor projecten als DAMAC Lagoons & de modieuze Cavalli Tower
Play Video about DAMAC Elegance Turm 3

AED 1,790,000

Startpreis

Einfach 80/20

Zahlungsplan

Pre-Launch

VIP

DAMAC Elegance Tower

Video abspielen

Toekomstige bewoners van DAMAC Elegance Tower kunnen kiezen uit stijlvolle 1-2 slaapkamer appartementen met een opwindend uitzicht op Dubai Downtown en omgeving.

Er is ook een mogelijkheid om een volledige verdieping te kopen. Onder de belangrijkste voorzieningen die beschikbaar zullen zijn voor de bewoners van Elegance Tower by DAMAC is een zwembad met een dek en een tuin, gelegen op een podium van het gebouw.

De aankoop van een appartement in DAMAC Elegance Tower is een winstgevende investering in uw toekomst, omdat u de kans krijgt een eersteklas levensstijl te ervaren in Downtown Dubai met toegang tot eindeloze voorzieningen, F&B en winkelmogelijkheden, evenals entertainment activiteiten.

Bovendien zult u altijd in staat zijn om een woning na oplevering door te verkopen of te verhuren, aangezien de gemiddelde ROI voor een appartement met 1 slaapkamer in het gebied van Dubai 6,7% bedraagt.

GYM

CCTV

Unendlicher Pool

Ingericht

Sind Sie interessiert oder haben Sie Fragen?

Unser Team beantwortet sie gerne!

Bitte geben Sie unten Ihre Kontaktdaten ein und
werden wir Sie so schnell wie möglich kontaktieren.