Dubai-Property.nl Banner

1 -3 Slaapkamer Appartementen

Ontdek het toppunt van wonen aan het water met AEON at Dubai Creek Harbour, ontwikkeld door het gerenommeerde Emaar Properties, omzoomd met eersteklas appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers aan het strand. Van 70 m2 tot 164 m2.
Dit nieuwe project integreert ultramodern urbanisme naadloos met de historische charme van Dubai Creek. Ontzagwekkende open luchten en schilderachtige waterlandschappen maken van Dubai Creek Harbour een bloeiende gemeenschap om te wonen, werken, spelen en dierbare momenten vast te leggen.

AED 1.71MN

Startprijs

Easy 80/10

Betaalplan

Q2 2028

Oplevering

Emaar Aeon

at Creek Harbour

Dubai Creek Harbour beschikt over een efficiënt en volledig geïntegreerd transportsysteem, met een uitgebreid wegen- en busnetwerk, vier metrostations, watertaxi’s naar Downtown Dubai en een handig overstappunt. Voetgangersvriendelijke straten verbinden het buurtcentrum met open ruimtes, waardoor een trendy bestemming ontstaat met een levendige mix van winkels, bedrijven, recreatie en gemeenschapsvoorzieningen.

Dompel uzelf onder in het toevluchtsoord van biodiversiteit langs de historische Dubai Creek, de thuisbasis van het Ras Al Khor Wildlife Sanctuary. Hier kunnen natuurliefhebbers tienduizenden vogels in hun natuurlijke habitat bewonderen, wat een uniek tintje geeft aan de gemeenschap. Vind je droomhuis in een reeks moderne woningen die een voorbeeld zijn van uitmuntend design. De architecturale elementen en texturen bestaan samen met een zacht kleurenpalet, waardoor het omringende uitzicht wordt versterkt en een gevoel van moderne luxe wordt gecreëerd. De eclectische interieurs bieden de perfecte setting voor een privé stedelijk toevluchtsoord.

Bewoners van het complex worden getrakteerd op een visueel feest van zonsopgang tot zonsondergang. Uitgestrekte uitzichten op het boeiende Dubai Creek Canal, groene parken en de wolkenkrabbers van Dubai creëren een ingewikkeld vlechtwerk van bloeiende energie en natuurlijke schoonheid. Als inwoner heb je de metropool binnen handbereik. Van Dubai Creek Harbour tot ongerepte stranden en het bruisende hart van de stad, bewoners zijn voortdurend aangesloten op het stedelijke netwerk.

Van strakke lounges tot gameruimtes, geniet van recreatieruimtes die zijn ontworpen voor de moderne socialite. Het is een mix van entertainment en ontspanning, die een levendige gemeenschap binnen het project creëert. Fietspaden, een skatepark en sportvelden nodigen bewoners uit om spannende avonturen aan te gaan. Het is niet alleen een thuis, maar ook een omgeving waar bewoners actief kunnen deelnemen aan allerlei recreatieve activiteiten.

Hoogtepunten:

  • Premium collectie van luxe 1, 2 & 3-slaapkamer appartementen aan het strand, ideaal voor gezinnen en investeerders die de stedelijke luxe verhouding verhogen.

  • Het is genesteld in de haven van Dubai Creek en biedt een uitstekende balans tussen de levendige stedelijke sfeer en de serene natuurlijke omgeving.

  • Directe routes naar het hart van de stad maken navigeren van het bruisende stadscentrum naar de serene stadsstranden een fluitje van een cent, waardoor je de hele metropool binnen handbereik hebt.

  • Dompel jezelf onder in het steeds veranderende tapijt van Dubai Creek Canal, weelderige parken en het majestueuze stadslandschap dat naadloos samenkomt in een betoverend tafereel.

  • Vrijetijdsstrand, schaduwrijke wandelpaden, bloeiende bomen en beperkte wegen creëren een milieuvriendelijk toevluchtsoord en belichamen een visie op stedelijk wonen die het gewone overstijgt.

  • De elegantie van de kust lonkt op slechts een steenworp afstand, waar verfijnde boulevards het zand onder de voeten ontmoeten en harmoniëren met de drukte van de stad.

Outlet

Dineren

Zwembad

Kids

Plattegrond

1 -3 Slaapkamer Appartementen

Heeft u interesse of vragen?

Ons team beantwoordt deze graag!

Vult u hieronder uw contactgegevens in en
wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.