Bannière Dubai-Property.co.uk

6 & 7BR Ultra-Luxe Villas

Situé dans la nouvelle communauté résidentielle de Dubaï avec lagune.

In navolging van het enorme succes van de voorgaande fases, DAMAC Lagoons verwelkomt een nieuwe residentiële toevoeging genaamd Venice. Geïnspireerd door betoverend grachten en de smalle straatjes van Venetië, dit luxe cluster biedt een scala aan vrijstaande villa’s met 6-7 slaapkamers, met een grootte variërend van 378m² 2  tot 2300m²

Lire la vidéo sur Damac Lagoons Venice 3

AED 4,800,000

Prix de départ

Facile 80/20

Plan de paiement

Q4 2024

Achèvement

DAMAC Lagoons Venice

Elke villa heeft 2 of 4 verdiepingen, afhankelijk van de indeling, met een eigen tuin, meerdere balkons, personeelskamers, een patio en personeelskamers. Tegelijkertijd kunnen de indelingen van de villa’s met 7 slaapkamers een speelkamer, een ingebouwde lift, een terras, een zwembad, een showkeuken, een BBQ-ruimte, een binnenplaats, een stoombad, een sauna, een fitnessruimte, een lounge, een sportbar, een bioscoop en een garage omvatten. Ondertussen zijn de interieurs van de woningen bekleed met zwart en grijs marmer en hebben ze een zorgvuldig gebruik van gouden en groene accentkleuren, naast indirecte verlichting en houten panelen.

Net als de andere clusters in DAMAC Lagoons, heeft de nieuwe uitbreiding een eigen thema – Fun Hub. Verder zullen de bewoners worden getrakteerd op gondeltochten, cafés aan het water, winkels van topkwaliteit, F&B-gelegenheden, het hele jaar door optredens en een live entertainment arena, naast andere recreatieve voorzieningen. Het prachtige middelpunt van de cluster is een clubhuis, met een luxe spa, evenals een restaurant en bar. Daarnaast omvat het masterplan van de Venice cluster grasvelden voor activiteiten, kiosken/rustplaatsen, een skatepark, sportvelden, speeltuinen en picknickvelden.

Plage

Vert

Loisirs

Les enfants

Plattegrond Villas

6 & 7 Slaapkamers

Vous êtes intéressé(e) ou vous avez des questions ?

Notre équipe se fera un plaisir d'y répondre !

Veuillez saisir vos coordonnées ci-dessous et
nous vous contacterons dans les plus brefs délais.