Dubai-Property.nl Banner

Recent binnen: Lagoon Views

Gemiddeld 49% waardestijging in slechts twee jaar tijd!

Lagoon Views - DAMAC Properties

Het project bestaat uit zes woongebouwen met eliteappartementen met 1-2 slaapkamers en prachtig uitzicht op de lagune. Eigenaren van deze op de Middellandse Zee geïnspireerde woningen kunnen genieten van een scala aan exclusieve voorzieningen, waaronder een lagune, een strandbar bij zonsondergang, flamencotuinen en een park met vulkanische stenen.

Lagoon Views is de nieuwste iconische editie van het zeer gewilde project DAMAC Lagoons. Het project bestaat uit zes woongebouwen. De ontwikkelaar van het woonproject is DAMAC Properties, een van de toonaangevende ontwikkelaars in de VAE. De geschatte opleverdatum voor het Lagoon Views project is januari 2027.

Elk woongebouw bestaat uit een begane grond, zes verdiepingen en een dakverdieping, en er zijn negen eenheden per verdieping. De woningen in Lagoon Views bestaan uit eliteappartementen met 1 of 2 slaapkamers en een mediterraan geïnspireerde architectuur, met woonoppervlakken variërend van 63 m² tot 106 m². De woningen worden aangevuld met royale terrassen, vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de lagune en de omliggende gemeenschap. U kunt ook een hele verdieping kopen als u als investeerder uw portefeuille wilt diversifiëren en een goed rendement wilt maken.

Bewoners van Lagoon Views kunnen genieten van elitaire voorzieningen die de luxe woonomgeving aan het water perfect aanvullen, zoals een lagune, het paradijselijke strand met een beachclub, een beachbar bij zonsondergang en een aqua-opera-school – huispaviljoen. Je kunt ook elke dag van de week genieten van een geweldige schuimparty of een ritje maken op de luxe drijvende pods in de lagune.

 

Een van de belangrijkste bestemmingen binnen het Lagoon Views complex is de olijfboomtuin, die wordt beschouwd als de ‘huwelijksbestemming’. Andere exclusieve voorzieningen in het complex zijn beauty hills, een honingbar, flamencotuinen, een park met vulkanische stenen, een windmolenpark, een boho lounge en een memorabilia-zone met oldtimers. Er komen ook muziekfestivals en een casinopaviljoen met bordspellen dat een heldere en actieve omgeving zal bieden voor mensen die van gezelligheid houden in Lagoon Views. Het project is ook perfect voor kleinere gezinnen met kinderen, want er is een kinderspeelplaats in het project.

Lagoon Views ligt in de zeer succesvolle en populaire wijk DAMAC Lagoons, die bekend staat om zijn verbazingwekkende lagunes en mediterraan geïnspireerde gemeenschappen. Bewoners van het project kunnen gemakkelijk de snelwegen Hessa St en Sheikh Zayed Bin Hamdan Al Nahyan Street bereiken, die beide snelle toegang bieden tot de belangrijkste delen van het emiraat. De reistijd naar Al Maktoum International Airport bedraagt ongeveer 20 minuten rijden vanaf het project.

Bewoners van Lagoon Views kunnen naar de supermarkten Carrefour en Spinneys voor hun dagelijkse boodschappen. De dichtstbijzijnde winkelcentra met verschillende merkwinkels en restaurants zijn Damac Mall – Damac Hills en First Avenue Mall – Motor City, die met de auto in slechts 15 minuten te bereiken zijn vanaf de woningen.