Dubai-Property.nl Banner

DE PROJECTEN

Door de nauwe samenwerking en directe lijnen met vastgoedonwikkelaars in Dubai, kunnen wij VIP projecten aanbieden. Bij deze projecten zijn er slechts een beperkt aantal spots beschikbaar. Daarnaast zijn er vele vormen van maatwerk mogelijk aan de objecten, vraag naar de mogelijkheden.

Het aanbod wisselt wekelijks, neem contact op voor het meest recente project aanbod

U bent van harte welkom op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs of plan vrijblijvend een afspraak in, wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Denkt u aan het aankopen, het verhuren en investeren in vastgoed in Dubai. 

Het gehele traject vindt plaats in het Nederlands, optioneel ook in Engels, Duits, Spaans en Arabisch (meer talen volgen)

Gelegen in het trendy Arjan

Vincitore Volare

Vincitore Volare, een naam die doet denken aan de charmante architectuur van Europa. Het project is een hoogbouw woonproject van de bekroonde boetiekontwikkelaar; Vincitore-groep. Het complex heeft een Victoriaanse architectuur en is gelegen in de trendy wijk Arjan. In totaal zijn er 13 woonlagen met: Executive Studio’s, Classic en Premium 1-slaapkamer appartementen en Luxe 2-slaapkamer woningen.

Dubai's Gemeenschap met lagune

Lagoons Marbella

Dubai's Gemeenschap met lagune

Lagoons Marbella

Marbella is niet slechts een vakantiebestemming. Binnen DAMAC Lagoons geniet je van de strakke witte buitenkant van de herenhuizen tot de grote ramen, aardse houten patronen en subtiele mediterrane motieven.
De rustgevende uitstraling van Marbella wordt ook weerspiegeld in de huizen met witte interieurs en houten oppervlakken. De Andalusische sfeer breidt zich ook buiten uit met live flamenco-optredens, olijfgaarden, spannend pop-up winkelcentra en meer.

Dubai's Gemeenschap met lagune

Lagoons Venice

De mediterrane reis bij DAMAC Lagoons gaat verder met La Serenissima. Venetië is een collectie van ruime villa’s met een prachtig uitzicht op de lagunes en prachtige monochrome architectuur, geïnspireerd op de typische Italiaanse stad.
Maak plaats voor verwondering met gezellige cafés aan het water, gondeltochten, high-end winkels, carnaval vibes en onder veel meer, de parel in de kroon – een prachtig clubhuis.

geïnspireerd door de zwarte diamant

Gems Estates

geïnspireerd door de zwarte diamant

Gems Estates

Gems Estates is een unieke samenwerking tussen het legendarische modemerk Cavalli en juwelenvirtuoos de GRISOGONO, beide meesters in hun vak.
U heeft de keuze uit prachtige villa’s met vijf, zes of zeven slaapkamers, elk met een prachtig, vrij uitzicht op de Trump International Golf Club Dubai. GRISOGONO’s tientallen jaren vakmanschap – geïnspireerd door de zwarte diamant, een statige edelsteen die kracht en gratie uitstraalt.

geïnspireerd door de robijn edelsteen

SAFA TWO

by de GRISOGONO

Een unieke robijnen edelsteen zal in het midden van de gevel worden geplaatst en de bewoners van Safa Two zullen genieten van een dagelijkse lasershow die over Sheikh Zayed Road zal schitteren.
Het woonproject zal beschikken over een drijvend overloopzwembad met transparante bodem en randen, een loopdek met 360 graden panoramisch uitzicht over Dubai, een glazen glijbaan aan de top van de toren, 4 op het strand geïnspireerde zwembaden en nog veel meer.

Luxe Appartementen door Zuhair Murad in Downtown Dubai

Elegance Tower

Luxe Appartementen door Zuhair Murad in Downtown Dubai

Elegance Tower

Het grootste winkelcentrum en de beroemde fontein. Een uitzonderlijke plek voor mode, detailhandel, eten en avontuur

Jumeirah Beach voor zon, zee en strand

Dubai International financial centre De belangrijkste financiële zone van het Midden-Oosten en de populaire levensstijl

Sandjai Ramautar

Tel: +31 6 28 06 67 00
E-Mail: sandjai@dubai-property.nl

Priscilla Ramsoedh

Tel: +31 6 38 61 00 78
E-Mail: priscilla@dubai-property.nl