Dubai-Property.nl Banner

Geachte bezoeker, hartelijk dank voor uw bezoek!
Momenteel updaten wij deze pagina.

Binnenkort vind u hier de laatste projecten van de projectontwikkelaars.

DE PROJECTEN

Door de nauwe samenwerking en directe lijnen,
met diversevastgoedonwikkelaars in Dubai, kunnen wij ook ‘VIP projecten’ aanbieden.

Deze projecten hebben slechts een beperkt aantal spots beschikbaar. Daarnaast zijn er vele vormen van maatwerk mogelijk, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Ons aanbod wisselt wekelijks, neemt u contact op voor het meest recente projectaanbod.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam).

Een vrijblijvende telefonische afspraak of wellicht in persoon op ons kantoor? Neemt u gerust contact op, dan plannen wij u spoedig in.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Denkt u hierbij aan het aankopen, het verhuren en investeren in vastgoed in Dubai. 

Het gehele traject vindt plaats in het Nederlands, optioneel ook in Engels, Duits, Spaans en Arabisch (meer talen zullen volgen).

Binghatti Properties

Binghatti is een van de grootste vastgoedontwikkelaars en -holdings in de Verenigde Arabische Emiraten, opgericht in 2008 door de bekende Emirati ondernemer. Dr. Hussain Binghatti Aljbori samen met zijn zonen.

DAMAC Properties

DAMAC Properties maakt deel uit van de DAMAC Group, die sinds 1982 vorm geeft aan de markt voor luxe onroerend goed in het Midden-Oosten en iconische woon-, commerciële en vrijetijdsobjecten levert in de hele regio en daarbuiten.

Danube Properties

De Danube Group is uitgegroeid van een enkele winkel in Deira, Dubai, 30 jaar geleden tot een van de meest vertrouwde en bekende merken in het Midden-Oosten. De miljoenenverslindende groep heeft zijn wereldwijde aanwezigheid en jaarlijkse omzet voortdurend vergroot, ondersteund door een steeds groeiende familie van meer dan 3500 medewerkers. De Danube Group heeft zijn hoofdkantoor in Dubai en is actief in 9 landen in het Midden-Oosten en Azië.

Ellington Properties

Ellington Properties, opgericht in 2014, is de toonaangevende designgerichte vastgoedontwikkelaar van Dubai en streeft ernaar om prachtige eigendommen en gemeenschappen in Dubai te creëren voor levensstijlen van hoge kwaliteit.

Emaar Properties

Emaar Properties werd in 1997 opgericht door voorzitter Mohamed Alabbar. Als een van de toonaangevende ontwikkelaars in de UAE heeft Emaar gediversifieerde belangen in vastgoed, waaronder de ontwikkeling van commercieel en residentieel vastgoed, winkelcentra en horeca.

Nakheel Properties

Nakheel Properties is een vastgoedontwikkelingsbedrijf gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. De formele naam van het bedrijf is Nakheel PJSC (private joint stock company) en het was een dochteronderneming van Dubai World en een particuliere staatsonderneming.

Nakheel werd gezien als de sleutel tot het oplossen van de schuldencrisis van Dubai in 2009-2010.

Sobha Realty

Sobha Realty is een internationale luxe ontwikkelaar. Het bedrijf werd in 1976 opgericht als een interieurdecoratiebedrijf in Oman door P.N.C. Menon – een ondernemer. Het bedrijf heeft zijn aanwezigheid uitgebreid met ontwikkelingen en investeringen in de VAE, Oman, Bahrein, Brunei en India.

Vincitore Realty

Vincitore Realty herdefinieert de levensstijl en skyline van Dubai door enkele van de meest begeerlijke woningen in de stad te bouwen en de manier van leven te transformeren met landmarks van internationale normen. Met buitengewone verbeeldingskracht, innovatieve middelen en uitzonderlijke kwaliteitsmaatregelen vernieuwt Vincitore Realty de hele stad. Daarom doen we een beroep op u om ‘Dubai opnieuw vorm te geven’.

Sandjai Ramautar

Tel: +31 6 28 06 67 00
E-Mail: sandjai@dubai-property.nl

Priscilla Ramsoedh

Tel: +31 6 38 61 00 78
E-Mail: priscilla@dubai-property.nl