Dubai-Property.nl Banner

Even voorstellen...

Hoe begeleid Dubai-Property.nl u met het kopen van vastgoed in Dubai?

Het team Dubai-Property.nl is ontstaan uit enthousiasme over de vele mogelijkheden die Dubai biedt. Combineer dat met jarenlange ervaring in vastgoed binnen Nederland, de UK, Spanje en Dubai en de uitkomst laat zich al raden.

Wij, Priscilla en Sandjai, zijn beide professionele vastgoed eigenaren, beleggers en investeerders. In Dubai-Property.nl combineren wij onze vastgoed netwerken, ervaringen en kennis over de vele projecten die we op onze namen hebben staan.

Het doel van deze samenwerking is om de vele mogelijkheden in Dubai ook binnen de Benelux beschikbaar te maken. Gezien de snelle groei van Dubai en de vele projecten voorzien wij interessante mogelijkheden. Deze mogelijkheden hebben wij verkend en hierdoor een groot netwerk opgebouwd met verschillende ontwikkelaars in Dubai.

Met dit netwerk willen wij de brug slaan tussen het Oosten en het Westen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten delen in de mogelijkheden die wij zien. Zelf zijn wij ook trotse bezitters van vastgoed in Dubai en kennen daardoor het traject van aankoop tot oplevering. Ook onze achtergrond als jurist en registeraccountant maken dat wij de randvoorwaarden snel, maar kritisch doorgronden.

Kortom, wij bieden onze klanten Nederlands- en Engelstalige begeleiding bij het kopen van vastgoed in Dubai.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek?

Ons team staat voor u klaar en licht u graag in over de mogelijkheden