Dubai-Property.nl Banner

Waarom investeren in Dubai?

Dubai is booming. Niet alleen in het midden oosten, maar wereldwijd is de groei ongekend. Vanuit alle windrichtingen voelen mensen zich aangetrokken tot deze relatief kleine en nieuwe stad die zich in rap tempo ontwikkelt en zich inmiddels kan meten aan metropolen zoals New York, Hong Kong en London.

Ooit een vissersdorp dat na de vondst van olie investeerde in handel, infrastructuur en bouw. Vanwege de strategische mondiale ligging behoren ook de haven en het vliegveld van Dubai to belangrijke knooppunten op wereldniveau.

 

Dubai had en heeft grote ambities en hoge standaarden. Ze willen steeds beter, duurzamer en effectiever bouwen. De snelle opkomst van het toerisme is terug te zien in de accomodaties en de luxe van de afwerking. Ook qua toeristische trekpleisters en horeca aanbod is te merken dat Dubai het toerisme omarmt. Opvallend is dat Dubai in tegenstelling tot veel grote steden over de wereld uitzonderlijk schoon en veilig is.

Kortom, Dubai is een stad met voor ieder wat wils. Van mooie uitgestrekte natuur landschappen naar zandstranden aan een azuurblauwe oceaan tot shoppingmalls en wolkenkrabbers die record na record verbreken. Dubai heeft het allemaal!