Dubai-Property.ru Баннер

4 & 5BR Ultra-Luxe Herenhuizen

Gevestigd in Dubai’s nieuwe wooncommunity met lagune

Het Marbella cluster in DAMAC Lagoons is een van de acht woonclusters. Deze woonclusters hebben zich laten inspireren door de geweldige steden in de Mediterrane. De Marbella gemeenschap bestaat uit ruime midden en hoek- herenwoningen, met 4 tot 5 slaapkamers. Het grondoppervlakte is 211m² – 314m²

Воспроизвести видео о Damac Lagoons Marbella

AED 1,900,000

Startprijs

Easy 80/20

Betaalplan

Q1 2026

Oplevering

DAMAC Lagoons Marbella

Marbella, dat de magie en de sfeer van Zuid-Spanje oproept, is een nieuwe toevoeging aan de mediterraan geïnspireerde gemeenschap van DAMAC Lagoons, gelegen tegenover DAMAC Hills. Het project is ontwikkeld door DAMAC Properties, een van de grootste Emirati ontwikkelaars. De Marbella cluster, dat de fascinerende geschiedenis van Andalusië symboliseert met schilderachtige landschappen en vurige flamenco, wordt vooral gewaardeerd door diegenen die op zoek zijn naar een luxueuze levensstijl en toegang tot eindeloze voorzieningen.

Eigenaren kunnen een wooneenheid kiezen uit luxe herenhuizen met 4-5 slaapkamers en een rustieke sfeer. Elke woning met 4 slaapkamers zal bestaan uit G+1 verdiepingen en voorzien zijn van een keuken, een ruime woon/eetkamer, slaapkamers met ingebouwde kasten, een hoofdslaapkamer met een inloopkast, een balkon, een terras, een eigen tuin, een was-/bergruimte en een carport. De G+2 herenhuizen met vijf slaapkamers bieden ook een dienstbodekamer met een eigen badkamer en ruimere terrassen, waar u met uw naasten kunt ontspannen.

Пляж

Groen

Recreatie

Kids

Plattegrond Herenhuizen

4 & 5 Slaapkamers

Вы заинтересованы или у Вас есть вопросы?

Наши сотрудники с удовольствием ответят на них!

Пожалуйста, введите свои контактные данные ниже и
мы свяжемся с вами в кратчайшие сроки.