Dubai-Property.nl Banner

6 & 7BR Ultra-Luxe Villas

In navolging van het enorme succes van de voorgaande fases, DAMAC Lagoons verwelkomt een nieuwe residentiële toevoeging genaamd Venice. Geïnspireerd door betoverend grachten en de smalle straatjes van Venetië, dit luxe cluster biedt een scala aan vrijstaande villa’s met 6-7 slaapkamers, met een grootte variërend van 378m² 2  tot 2300m²

Video afspelen over Damac Lagoons Venice 3

AED 4,800,000

Startprijs

Easy 80/20

Betaalplan

Q4 2024

Oplevering

DAMAC Lagoons Venice

Elke villa heeft 2 of 4 verdiepingen, afhankelijk van de indeling, met een eigen tuin, meerdere balkons, personeelskamers, een patio en personeelskamers. Tegelijkertijd kunnen de indelingen van de villa’s met 7 slaapkamers een speelkamer, een ingebouwde lift, een terras, een zwembad, een showkeuken, een BBQ-ruimte, een binnenplaats, een stoombad, een sauna, een fitnessruimte, een lounge, een sportbar, een bioscoop en een garage omvatten. Ondertussen zijn de interieurs van de woningen bekleed met zwart en grijs marmer en hebben ze een zorgvuldig gebruik van gouden en groene accentkleuren, naast indirecte verlichting en houten panelen.

Net als de andere clusters in DAMAC Lagoons, heeft de nieuwe uitbreiding een eigen thema – Fun Hub. Verder zullen de bewoners worden getrakteerd op gondeltochten, cafés aan het water, winkels van topkwaliteit, F&B-gelegenheden, het hele jaar door optredens en een live entertainment arena, naast andere recreatieve voorzieningen. Het prachtige middelpunt van de cluster is een clubhuis, met een luxe spa, evenals een restaurant en bar. Daarnaast omvat het masterplan van de Venice cluster grasvelden voor activiteiten, kiosken/rustplaatsen, een skatepark, sportvelden, speeltuinen en picknickvelden.

Strand

Groen

Recreatie

Kids

Plattegrond Villas

6 & 7 Slaapkamers

Heeft u interesse of vragen?

Ons team beantwoordt deze graag!

Vult u hieronder uw contactgegevens in en
wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.