Dubai-Property.nl Banner

AED 595,000

Startprijs

Easy 80/20

Betaalplan

Q4 2025

Oplevering

Vincitore Volare

Video afspelen

De verfijnde woningen van Vincitore Volare variëren in de grootte van 41 m² tot 132 m² en voorzien van een balkon. Bovendien zullen de Premium- en Luxe-appartementen beschikken over een extra multifunctionele ruimte. De multifunctionele ruimte kan worden omgevormd tot bijvoorbeeld een: kindergedeelte, eetkamer of als een thuiskantoor, zodat u productief aan het werk kunt, dit met het comfort van uw eigen huis.

Een premium lifestyle gecombineerd met luxe en wellness. Vincitore Volare zal worden uitgerust met de laatste geavanceerde voorzieningen, deze zullen door het gehele complex terug te vinden zijn.

De etages zijn als volgt ingedeeld:

– Volare Highland:
Premium Retail Boardwalk met eten en winkelen, vrije tijd en amusement, een bowlingbaan en een kliniek.

– Volare Business Lounge:
Een businesslounge met service, een elite clubkamer, privévergaderruimtes, een mediascreeningruimte, een privélounge buiten en een golfput.

– Volare Island:
Tropical Retreat Gardens, Signature Rock Waterfall, familiezitjes buiten, een boomhut, een speellounge voor kinderen en een speciale lounge voor huisdieren.

– Volare Skyland:
Een Sky Pool, een Sky Garden, een Sky Jacuzzi, een kinderzwembad, een barbecue & grill-terras, een fitnessruimte en een boutique wellness-spa.

Daarnaast zal Vincitore Volare maar liefst drie parkeerlagen realiseren. Deze parkeerlagen zijn verspreid over de etages van het gebouw.

Vincitore Volare grenst aan twee van de belangrijkste snelwegen van Dubai – Umm Suqeim St en Sheikh Zayed Mohammed St, en biedt uitstekende verbindingen met de rest van Dubai.

Vanaf Vincitore Volare liggen plaatsen zoals: Sports City, Motor City en Jumeirah Village Circl op 10 à 15 minuten rijafstand. Tegelijkertijd zijn er in de directe omgeving van het Vincitore Volare complex diverse busstations, zoals Arjan, DAMAC Northside Buildings 1, DAMAC Northside Buildings 2, Arjan, DAMAC Westside Buildings 1 en DAMAC Westside Buildings 2.

Bovendien wordt Vincitore Volare omringd door een scala aan supermarkten, medische voorzieningen, scholen en andere sociale voorzieningen binnen een loopafstand van 20-25 minuten.

In de nabije omgeving:

– De Aquila-school
– Mediclinic Parkview-ziekenhuis
– Loyal minimarkt
– Grandiose Hypermarket Arjan – Al Barsha South Dubai
– Dr. Peter Loizou | KNO-, Hoofd-halschirurg | Gezichts plastisch chirurg
– Happy Bees Early Learning Center

Naast al het bovenstaande ligt de altijd populaire Dubai Miracle Garden op ongeveer dezelfde afstand. Deze iconische attractie strekt zich uit over 70.000 vierkante meter en is ’s werelds grootste bloementuin, met meer dan 150 miljoen bloemen met 120 verschillende soorten!

Eten

groen

Recreatie

Werk

Plattegrond Volare

Heeft u interesse of vragen?

Ons team beantwoordt deze graag!

Vult u hieronder uw contactgegevens in en
wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.